Dakbedekking en dakwerken

Renotech verzorgt al uw dakrenovatiewerkzaamheden. Wij zorgen voor een duurzame en solide renovatie die perfect bij u past. Professionele en hoogwaardige diensten in dakrenovatie.

Renotech biedt u kwalitatieve dakbedekkingsdiensten aan in de hele provincie Vlaams-Brabant en meer bepaald in Vlezenbeek. Wij kunnen zorgen voor elke herstelling en renovatie van traditionele, platte, groene of ecologische daken. Wij zijn gespecialiseerd in veel verschillende dakbedekkingsactiviteiten: dakbedekking, zinkplaten, leisteen, dakpannen, groendaken, gevels, synthetische en ecologische isolatiewerkzaamheden, enz. Ons team van professionals staat tot uw beschikking en wij geven u advies op basis van uw wensen, uw wensen en uw budget. Ons doel is om resultaten te behalen die aan uw verwachtingen voldoen. Daarom bouwen we een betrouwbare relatie met onze klanten op en garanderen we u een follow-up van de werven, zodat u tijdens het werk gerustgesteld kunt worden.

U kunt uw dak toevertrouwen aan ons team, wij stellen al onze vaardigheden tot uw beschikking om onze verplichtingen na te komen en kwaliteitswerk te leveren, tot en met de afwerking. Aarzel niet om contact op te nemen met Bois Design voor elk dakbedekkingsproject in de provincie Luik.